Автоматичен ЦИПАП SleepCube Auto Plus

Автоматичен ЦИПАП SleepCube Auto Plus

Марка:DeVilbiss Healthcare
Код на продукт:DV54SE-P
Наличност:На склад
Цена с ДДС: 1799.99 лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани Сравнете

При автоматичния ЦИПАП, можете да настройте да работи както като автоматичен ЦИПАП (AutoCPAP), така и като стандартен.

Апарата поддържа автоматично регулиране на налягането в зависимост от честота и видът на пристъпите.

Автоматично регулиране в зависимост от апнеята и хипопнеята (процент и продължителност).

Настройване на най-високо и най-ниско налягане в чийто диапазон апарата работи за да предостави необходимото налягане за да се избегне всяка една апнея/хипопнея.


Линията апарати SleepCube се отличава чрез това, че инжинерите са проектирали и интегрирали във една и съща по форма кутия всички типове на апарати за третиране на синдрома на сънната апнея: SleepCube CPAP Standard Plus, SleepCube AutoCPAP Auto Plus, SleepCube BiLevel S, SleepCube BiLevel ST и SleepCube Auto BiLevel. Апаратите са изключително компактни и това ги прави лесни за пренасяне, когато ви се налага да пътувате, което е много важно за да  не се прекъсва терапията дори и когато не сте у дома си. За всички страдащи от сънна апнея това е огромно облекчение, понеже няма да се притесняват когато не са в дома си, как ще се събудят и дали ще са във форма, защото спейки с апарата гарантирано ще се чустват отпочинали.

Преносимите апарати за терапия SleepCube са произведени от DeVilbiss HealthCare в Съединените Американски Щати.
 

Апаратът SleepCube е идеален за употреба вкъщи и благодарение на атрактивния си дизайн и малки размери е също така един преносим апарат който можете да взимате с вас по време на вашите пътувания.

LCD екранът е лесен за разчитане и за употреба, също така потребителите могат лесно да анализират и извличат свойте данни директно от апарата.

С тежест от само 2кг и с умален размер, апаратът SleepCubе може перфектно да бъде разположен на вашето нощно шкафче до леглото ви и ще заема много малко място в багажа ви за път.

SleepCubе автоматично се настройва според промените в надморската височина и е изключително тих, така че пациентът на CPAP терапия както и неговия партньор или семейство може да се наслади на спокоен сън.

За разлика от други апарати CPAP от неговия клас, апаратът SleepCube няма обемисто захранване, то е интегрирано в апарата и нивото на шум на апарата е по-тихо от шепот, достигайки само 26 децибела.

Технология SmartFlex

Днес, технологията на комфортното издишане се е превърнала в стандарт при терапията с ЦИПАП, DeVilbiss Healthcare е разработил собствена уникална технология на издишване, наречена SmartFlex.

Разработката на тази технология е въз основата на проучвания и медицински анализи, както и мнението на потребителите които са имали нужда от подобно решение. SmartFlex е технология която намалява налягането предписано от лекар по време на издишване, за да се намали ефекта на издишане срещу въздушна бариера. DeVilbiss SmartFlex предлага три настройки за комфорт на налягането, всяка настройка намалява налягането при издишане с 1cmH2O (например - налягане на ЦИПАП от 10 и SmartFlex настроен на 2, ще бъде ВДИШВАНЕ на 10 и ИЗДИШВАНЕ на 8). За разлика от други технологии, SmartFlex се спира в момента в който ЦИПАП разпознае дихателна недостатъчност (например Сънна апнея).

Също така, за разлика от други подобни конкурентни апарати, SmartFlex е достъпен и в периода на рампа.

За по-детайлна информация относно технологията SmartFlex, моля посетете линкът на производителя

http://www.devilbisshealthcare.com/products/sleep-therapy/comfort-technologies/smartflex  

Проследяване на терапията:

Серията апарати SleepCubе автоматично генерира криптиран код чрез който можете да проследявате качеството на съня си под терапия. Тази технология се нарича SmartCode и тя събира данните за употребата на апарата в 1-вия ден, след 7 дни, след 30 дни и след 90 дни.

Тези отчети ще ви предоставят точна и безопасна терапия и ще предоставят както на Вас, така и на вашият лекар точно наблюдение върху съня и проверка ефективността на терапията.

За по-подробна информацип относно технологията SmartCode моля посетете линка на производителя:

http://www.devilbisshealthcare.com/products/sleep-therapy/therapy-management/smartcode


 

Функция овлажнител отопление( активна само при закупуване допълнително на нагреваем овлажнител):

Специалисти DeVilbiss предназначени ергономичен дизайн с интелигентни и свързани помежду си устройства SleepCube си овлажнител, така SleepCube устройство, свързано към овлажнителя и се поставя на нощното шкафче леглото няма да позволи изтичане на вода до изтичане на устройство, което може да повреди устройството. Овлажнителят е бонус в CPAP терапия и предлагат изключителен комфорт CPAP терапия помага чрез намаляване или премахване на страничните ефекти на дразнимото пълни с използване на CPAP устройство, като например болки в гърлото или симптоми на сухота в устата и носа.

Овлажнител не е необходимо за всички потребители CPAP, но е от полза за екстремни среди, където температурата на околната среда могат да имат отрицателно въздействие върху CPAP терапия. Овлажнителят е от: Auto On и Off

За детайлна информация за овлажнителя с функция отопление, моля, прочетете повече на връзката:


http://cpap24.bg/овлажнител-за-ЦИПАП

 
Автоматично превключване SleepCube устройство

SleepCube устройството има функция за автоматично включване, когато си поставите маската и вдишате, то апарата ще се включи без да е нужно да го пускате от копчето (Auto ON). Това е функция, която може да се активира и дезактивира.

Когато си свалите маската от лицето и дихателното устройство не може да открие дихателна функция, то се изключва автоматично, което го прави лесен за използване дори в тъмното (Auto OFF). Това е функция, която може да се активира и дезактивира.

В цената на апарата получавате: чанта за транспортирането му с отделения за всичко необходимо, маркуч и филтри, както и самия апарат. Допълнително за да започнете употребата на апарата ще имате нужда от маска (назална или лицева според препоръката на вашия лекар) и овлажнител по желание или необходимост за по-голям комфорт.

Можете да видите пълен комплект с автоматичен срар тук.

Спецификация
Налягане обхват 3 - 20 cm H2O
Режим на работа ЦИПАП, Автоматично настройващ се
Плавно сменящо се налягане при вдишване/издишване
Технология SmartFlex (намаляване на налягането при издишане)
Ниво на шум 26 dBA
Детекция на събитие(апнея, хипопнея, хъркане)
Auto ON/OFF
Интервал рампа
Сигнализиране при свалена маска
Мониторинг в реално време -
Опция за бърз преглед
Гаранция 2 години

ОценетеВажно: HTML is not translated!

Лош           Добър