Стандартен ЦИПАП SleepCube Standard

Стандартен ЦИПАП SleepCube Standard

Марка:DeVilbiss Healthcare
Код на продукт:DV51SE
Наличност:На склад
Цена с ДДС: 999.99 лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани Сравнете

Линията апарати SleepCube се отличава чрез това, че инжинерите са проектирали и интегрирали във една и съща по форма кутия всички типове на апарати за третиране на синдрома на сънната апнея: SleepCube CPAP Standard Plus, SleepCube AutoCPAP Auto Plus, SleepCube BiLevel S, SleepCube BiLevel ST и SleepCube Auto BiLevel.

Преносимите апарати за терапия SleepCube са произведени от DeVilbiss HealthCare в Съединените Американски Щати.

Апаратът SleepCube е идеален за употреба вкъщи и благодарение на атрактивния си дизайн и малки размери е също така един преносим апарат който можете да взимате с вас по време на вашите пътувания.

LCD екранът е лесен за разчитане и за употреба, също така потребителите могат лесно да анализират и извличат свойте данни директно от апарата.

С тежест от само 2кг и с умален размер, апаратът SleepCubе може перфектно да бъде разположен на вашето нощно шкафче до леглото ви и ще заема много малко място в багажа ви за път.

SleepCubе автоматично се настройва според промените в надморската височина и изключително тих, така че пациентът на CPAP терапия както и неговия партньор или семейство може да се наслади на спокоен сън.

За разлика от други апарати CPAP от неговия клас, апаратът SleepCube няма обемисто захранване, то е интегрирано в апарата и нивото на шум на апарата е по-тихо от шепот, имайки само 26 децибела.

Технология SmartFlex

Днес, технологията на комфортното издишане се е превърнала в стандарт при терапията с ЦИПАП, DeVilbiss Healthcare е разработил собствена уникална технология на издишване, наречена SmartFlex.

Разработката на тази технология е въз основата на проучвания и медицински анализи, както и мнението на потребителите които са имали нужда от подобно решение. SmartFlex е технология която намалява налягането предписано от лекар по време на издишване, за да се намали ефекта на издишане срещу въздушна бариера. DeVilbiss SmartFlex предлага три настройки за комфорт на налягането, всяка настройка намалява налягането при издишане с 1cmH2O (например - налягане на ЦИПАП от 10 и SmartFlex настроен на 2, ще бъде ВДИШВАНЕ на 10 и ИЗДИШВАНЕ на 8). За разлика от други технологии, SmartFlex се спира в момента в който ЦИПАП разпознае дихателна недостатъчност (например Сънна апнея).

Също така, за разлика от други подобни конкурентни апарати, SmartFlex е достъпен и в периода на рампа.

За по-детайлна информация относно технологията SmartFlex, моля посетете линкът на производителя

http://www.devilbisshealthcare.com/products/sleep-therapy/comfort-technologies/smartflex  

Проследяване на терапията:

Серията апарати SleepCubе автоматично генерира криптиран код чрез който можете да проследявате качеството на съня си под терапия. Тази технология се нарича SmartCode и тя събира данните за употребата на апарата в 1-вия ден, след 7 дни, след 30 дни и след 90 дни.

Тези отчети ще ви предоставят точна и безопасна терапия и ще предоставят както на Вас, така и на вашият лекар точно наблюдение върху съня и проверка ефективността на терапията.

За по-подробна информацип относно технологията SmartCode моля посетете линка на производителя:

http://www.devilbisshealthcare.com/products/sleep-therapy/therapy-management/smartcode

 

Спецификация
Налягане обхват 3 - 20 cm H2O
Режим на работа ЦИПАП
Плавно сменящо се налягане при вдишване/издишване -
Технология SmartFlex (намаляване на налягането при издишане) -
Ниво на шум 26 dBa
Детекция на събитие(апнея, хипопнея, хъркане) -
Auto ON/OFF
Интервал рампа 0 до 45 минути разделено на 5 минутни интервали
Сигнализиране при свалена маска
Мониторинг в реално време -
Опция за бърз преглед -
Гаранция 2 години

ОценетеВажно: HTML is not translated!

Лош           Добър