Защо да купите от нас

 

Екипът ни е съставен от висококвалифициарни професионалисти, които могат да се справят с всеки един проблем и винаги мислят за клиентите ни.

Ако имате нужда от помощ, можете да се консултирате с един нашите специалисти, който ще ви помогне при избора на апарат, маска, както ще ви даде насоки за тяхната употреба.

За ваше удобство доставката на поръчаните от нас продукти е безплатна до вратата на вашия дом.


    Доставката се извършва до 24 часа след потвърждаването на поръчката.   

Ние знаем, че за вашият комфорт и сън ЦИПАП (CPAP) терапията е задължително условие и ще ви доставим поръчаните продукти в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката. Бързата доставка не е за сметка на нейната стойност, тя е безплатна.


100% European price protection

Гарантираме ви стабилни и ниски цени, които не се влият от конкурентите ни. Нашата цел не е да се възползваме от слабото развитие на пазара в тази сфера, а да осигурим нужната апаратура за терапия на сънна апнея на максимално достъпна цена, без това да влияе на качеството на продуктите ни.


Най-високо качество на продуктите

Продуктите, които предлагаме са произведени в САЩ, което гарантира тяхното високо качество. Производството в САЩ е показател за много качествен краен продукт, поради многобройните тестове на продуктите преди да достигнат до доставчиците и следователно крайния клиент.


2 години гаранция на продуктите

За да ви покажем, че гарантираме качеството на предлаганите от нас продукти, те имат 2 годишна гаранция. Ние сме фирма официален дилър на марка DeVilbiss и продуктите ни се доставят директно от производителя, което гарантира качеството на продуктите и сервизното им обслужване. За разлика от многото физически лица, които продават подобни продукти с неясен произход и гаранция, която впрочем не е валидна на територията на България в 100% от случайте. Иначе казано физическо лице не може да бъде официален дилър на които и да е производител на подобна апаратура.


Помощ при избора на правилния продукт

За нас е важно да намерите точния продукт за вас и ще ви помогнем максимално в избора му. Съветваме ви първо да се консултирате с нас преди да закупите продуктите, които желаете за да можем да сме сигурни, че те са подходящите за вас и са тези които лекар ви е препоръчал след преглед.


Сравнителни таблици между техническите параметри на продуктите

За да улесним избора ви и той да бъде напълно информиран такъв, сме подготвили съпоставителни информации на всички категории от продукти, за да можете лесно да видите техните технически параметри и да ги съпоставите.