Автоматичен CPAP DeVilbiss Blue + Овлажнител + Назална маска

Автоматичен CPAP DeVilbiss Blue + Овлажнител + Назална маска

Марка:DeVilbiss Healthcare
Код на продукт:dv64-humidifier-nmask
Наличност:На склад
Цена с ДДС: 2499.99 лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани Сравнете

Новата линия CPAP апарати DeVilbiss Blue е на пазара от няколко дни и предлага интегрирани най-новите иновации при CPAP терапията. Той автоматично засича и реагира на каквито и да е промени във въздушния поток, който преминава през дихателните пътища на ползващият го, за да предостави максимално ефективна и надеждна терапия.

The IntelliPAP 2 AutoAdjust Auto CPAP апарат на американския производител DeVilbiss е с умален размер и в сравнение с другите CPAP апарати на пазара един от най-малките, освен това официално е одобрена за пренос при самолетни полети. Автоматичния CPAP апарат използва множество показатели за проследяване ефективността на CPAP терапията, има интегрирана безжична Bluetooth технология и уникалната технология измислена и патентована от производителя за дистанционно проследяване на терапията SmartCode.
Интегрирани възможности:

"PureView" Алгоритъм за автоматично коригиране на CPAP налягането
Голям LCD дисплей
Технология SmartCode за следене на терапията от разстояние
Опционално 2 типа нагреваем овлажнител(закупува се отделно)
Bluetooth технология
SmartFlex (технология за облекчено издишване)
Регулиране на плавност при прехода от по-високото налягане при вдишване към по-ниско при издишване за максимален комфорт с визуализиране на вълната на преход при промяна на настройката в менюто
Функционалност Ramp Comfort (за лесно заспиване)
Функционалност за Автоматично включване(при вдишване) и автоматично изключване(когато засече, че маската е премахната и няма опити за вдишване) на апаратаю
"PureView" AutoAdjust алгоритъм е уникална функция, използвана от автоматичната CPAP машинка за засичане/откриване на по-комплексни апнея прояви, като : периодично дишане и ограничение във въздушния поток. Този алгоритъм използва логика, която разбира по-комплексни прояви/събития, което води до автоматични промени в налягането в отговор на проявите на ОСА(Обструктивна Сънна Апнея) и ЦСА(Централна Сънна Апнея) . Това е автоматично регулиращ налягането CPAP апарат, който работи в зададен диапазон/обхват на налягане и който поддържа долната/ниската стойност на налягане дотогава докогато не засече апнеична проява изискваща по-високо налягане.

ОценетеВажно: HTML is not translated!

Лош           Добър