Световен ден на съня – 13 март 2015

Световен ден на съняСветовния ден на съня е ежегодно събитие с цел да се даде повече информация относно рисковете свързани с болестите на съня, както и призив за действие по важни въпроси касаещи съня включително медицината, образованието, социалните аспекти и шофирането. Деня се организира от комитета за световния ден на съня(World Sleep Day Committee) на световната асоциация за медицина на съня (World Association of Sleep Medicine) и цели намаляване на тежестта на проблемите със съня върху обществото чрез по-добро предотвратяване и контролиране на нарушенията на съня.

Световният ден на съня се провежда ежегодно в петък на втората пълна седмица на март. Първият Световен ден на съня се е провел на 14 март 2008 г. На този ден събития с дискусии, презентации на образователни материали и изложби се провеждат по целия свят и онлайн.

В чест на този празник и за да окажем нашата съпричастност към все по-големия брои хора страдащи от заболявания на съня, ние от CPAP24.BG ще предложим продуктите си с отстъпки по-големи от всякога.

За да научите повече, ви каним на Световен ден на съня 13 март да се възползвате от отстъпките и да направите решаващата крачка към един по-добър сън и по-здраво тяло.

 

„Докато аз спя аз нямам страх, нито надежда, нито проблеми, нито слава. Бог да благослови изобретателят на съня, пелерина, която покрива всички мисли на човека, храната, която лекува всички гладове, водата, която утолява жаждата, огънят, който стопля студ, студа, който охлажда сърцето; общата монета, с която може да закупите всички неща, балансираща тежест която сравнява овчаря с царя, и простия с мъдърия. “

Санчо Панса, Дон Кихот, от Мигел де Сервантес

 

Публикувано в CPAP апарати, CPAP Маски, CPAP Терапия, Сънна апнея С етикет:

Вашият коментар