DeVilbiss – производител на респираторни апарати

DeVilbiss - производител на апарати за сънна апнея

DeVilbiss – производител на апарати за сънна апнея

През май месец тази година ще се навършват 127 години от създаването на DeVilbiss Healthcare и разработката на апарати за респираторна терапия. Основана през 1888 г., DeVilbiss Healthcare се превърна в лидер в проектирането, производството и пускането на пазара на респираторни медицински продукти, още откакто д-р Алън DeVilbiss изобретил първия атомайзер.

DeVilbiss Healthcare работи от създаването си, за да осигури на своите клиенти най-високо качество, иновативни продукти за дихателни терапия, които отговарят на нуждите на пазара. През цялата си история DeVilbiss повишава разнообразието от продукти с добавянето на високо качествени продукти и разширяване на екипа с цел да предостави на своите клиенти продукти, които са верни на основополагащите ценности на д-р Devilbiss.

С цел да помогне на пациентите си да дишат по-свободно, д-р DeVilbiss специалист по уши, нос и гърло, започва своята дейност с работа в задния си двор в барака за дърва където проектира респираторни инструменти, като по този начин изобретява пулверизатора. Той работи усилено за да стане новатор – посветен на качеството на проектираните от него продукти и тяхното въздействие върху качеството на живот. През 1888 г. той основава фирмата производител DeVilbiss в Толедо Охайо, за да произведе този пулверизатор, който ще замени изцяло процеса на използване на памучен тампон за прилагане на медикаменти в гърлото на пациентите.

„С течение на годините, DeVilbiss е претърпял много подобрения на дихателните продуктите, които произвежда и сега са разпространени по целия свят. DeVilbiss Healthcare с гордост достига този 127 годишен юбилей, като предлага продукти, които подобряват качеството на живот на пациентите използващи ги.

С централен офис и производствена база в Съмърсет, Пенсилвания, DeVilbiss предлага и стои зад продуктите си с доказани качества направени в САЩ , което неминуемо гарантира тяхното високо качество.

DeVilbiss Healthcare е проектирал и произвежда широко признати продукти, включително марките Pulmo-Aide®, PulmoMate® и PulmoNeb®, които са едни от най-продаваните компресорни инхалатори(небулайзери) в света. Изключително популярни на пазара са също така апаратите за сънна апнея (CPAP) SleepCube, който имат инновативна дистанционна система за проследяване на терапията SmartCode®. Те са известни със своята издръжливост и години на надеждна работа с качеството си на доказал се на пазара продукт.

Публикувано в CPAP апарати, CPAP Маски, CPAP Терапия, Сънна апнея

Вашият коментар